Araslöv Golf och Resort

Golfpaket Färlöv, Skåne

Välkommen till Araslöv Golf och Resort!

Konferens och Golfhotell mitt på golfbanan eller vid klubbhuset

Här bor du i fina hotellrum mitt på vår Södra bana med utsikt över Araslövssjön och Kristianstad eller i vårt nybyggda Konferens & Golfhotell vid klubbhuset/restaurangen. Under vår golfsäsong kan övernattningen kompletteras med en trerätters middag i vår fina restaurang.

Hos oss är golfen i centrum och det märks genom en golfupplevelse på absolut högsta nivå. Våra golfbanor hör till de bästa i Skåne både då det gäller design och kvalité. Två olika 18-hålsbanor (Norra och Södra banan) innebär samtidigt att du har möjlighet till en dubbelt så stor golfupplevelse. Alla våra golfpaket innehåller ”heldagsgreenfee” vilket innebär att du som önskar kan spela både 27 och kanske 36 hål per dag.

I vårt golfpaket ingår övernattning på vårt underbara golfhotell. Golfhotellet ligger mitt på Södra golfbanan vilket gör att du får en maximal golfupplevelse. Vårt hotellrum är byggt för att du på bästa sätt ska ladda för morgondagens golf. Rymliga rum, egen uteplats, kylskåp, dusch/toalett och givetvis golfkanalen i din TV-apparat. Naturupplevelsen blir maximal när du slår upp ditt rums altandörr och tittar ut över Södra banan och Araslövssjön.

Alla våra golfpaket innefattar halvpension med trerätters ”fine dining” middag och frukostbuffé

Maten och servicen håller absolut högsta klass på Araslöv vilket är givetvis en viktig ingrediens i ett lyckat golfpaket. För många Den viktigaste ingrediensen! Hos oss äter du i fantastiska genuina miljöer med utsikt över vårt klassiska 18 hål på Norra banan. Till frukost serveras en frukostbuffé med brett utbud. Båda banorna har kiosker vilka har mycket att erbjuda. I kiosken serveras även varma rätter och har fullständiga rättigheter för vin och ölförsäljning.

Video

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Araslövs Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Golfklubb
  • Konferens
  • Restaurang
  • Färlöv, Skåne
  • Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING