Arenahotellet i Uppsala

Golfpaket Uppsala, Uppsala län

Välkommen till Arenahotellet i Uppsala!

Stadens största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an

Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera din hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

På Arenahotellet har alla en möjlig sovplats. Vi har nämligen rum för 1-8 personer. Är du ensam och reser inom jobbet, har vi ett välplanerat rum på 11 kvadratmeter, där du får det lugnt och tyst. Dubbelrum har vi för par och kollegor som även enkelt kan förvandlas till trebäddsrum. Är ni fler än så? Då ska ni boka våra fina familjerum med upp till 6 personer. Familjerummen har mer yta då det består av två rum, med en anslutande dörr, med 3 sängar per rum. Vilket gör att ni kan vara upp till 6 personer.

Restaurangen

På Arenahotellet tänker vi på detaljerna och hantverket. För oss innebär en måltid energi, för både kropp och själ. Våra menyer är baserade på klassisk skandinavisk matlagning med influenser från övriga världen. Utvalda fräscha råvaror är en självklarhet, och resultatet blir gott, näringsrikt och vackert. Vi är måna om det lokala och arbetar så långt det går med säsongsanpassade, ekologiska och närodlade råvaror och produkter.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Edenhof Golf, Grönlund Golfklubb, Söderby Golf, Upsala Golfklubb, Vassunda Golfklubb, Wattholma Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Uppsala, Uppsala län
  • MellanSverige, Mellersta Sverige

Karta

NY SÖKNING