Aspenäs Herrgård

Golfpaket Lerum, Västra Sverige

Välkommen till Aspenäs Herrgård

Bo bekvämt i en rogivande miljö

Vår herrgård ligger strax utanför Lerum, vid Aspens sjöstrand. Både från Göteborg och Landvetter är det bara en tjugo minuters resa. Nära, men tillräckligt långt bort för att byta stadens brus mot trädens sus och sjöns kluckande vågor.

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan. Här kan du somna med trädens sus och dus utanför fönstret. Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum varav 68 rum är dubbelrum och 44 enkelrum.

Aspenäs Herrgård har i mer än hundra år varit en plats för goda möten, samvaro och gemenskap. Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt.

I en välkomnande och rogivande atmosfär är det lätt att vara tillsammans och fokusera på det som är viktigt. Här finns tid för njutning med bastu, energigivande vandringar, öppen brasa och inbjudande sällskapsytor.

Restaurangen

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen.

Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på noga utvalda råvaror efter säsong och väljer med fördel närproducerat. Vi är stolta över att erbjuda måltider lagade på en hög andel ekologiska råvaror.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Stora Lundby GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Lerum, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING