Aspenäs Herrgård

Golfpaket Lerum, Västra Sverige

Välkommen till Aspenäs Herrgård

Njut av magisk miljö på Aspenäs Herrgård

Vår herrgård ligger strax utanför Lerum, vid Aspens sjöstrand. Endast en 20 minuters resa från centrala Göteborg och Landvetter. Nära, men tillräckligt långt bort för att byta ut den stressiga vardagen mot vackra miljöer och njutningsfulla upplevelser!

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt. Här möts du av en gammal herrgård med klass från 1800-talet, en modern restaurang och skandinavisk stil på våra hotellrum. Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. Hos oss finns sammanlagt 112 hotellrum varav 68 rum är dubbelrum och 44 enkelrum.

Aspenäs Herrgård har i mer än 200 år varit en plats för goda möten, samvaro och gemenskap. Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt.

I en välkomnande och härlig atmosfär är det lätt att vara tillsammans och fokusera på det som är viktigt. Här finns tid för njutning med bastu, energigivande vandringar, öppen brasa och inbjudande sällskapsytor.

Restaurangen

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen.

Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på noga utvalda råvaror efter säsong och väljer med fördel närproducerat. Vi är stolta över att erbjuda måltider lagade på en hög andel ekologiska råvaror.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Stora Lundby Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Lerum, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING