Best Western Hotel Botnia

Golfpaket Umeå, Västerbotten

Välkommen till Best Western Hotel Botnia!

Här är lugnt vid Umeälven – fem minuter från stan, universitetet och sjukhuset

Vi uppfyller de flesta förväntningar på service, standard och priser. Hotell Botnia är naturligtvis både rökfritt och miljömärkt av Green Key.

Fri parkering med motorvärmare och fri lånecykel!
Vi ligger bra till dig för dig som kommer med bil – och bjuder på parkering med motorvärmare. Laddningsstation för elbil finns. Sedan får du gärna låna en cykel och ta dig fram på cykelvägarna längs älven.

Underbar frukost och kvällsbuffé
Varje dag dukar vi upp en fräsch och god frukostbuffé samt en matig kvällsbuffé. Kaffe och kaka står alltid framme.

Konferenser
Konferens eller kick-off. Vi har små och stora, välutrustade konferensrum för 10– 65 personer. Koppla av i vår varma badtunna, bubbelpool eller bastu – med middag i den vackra Älvskåtan. Möjlighet till digitalkonferens via StarLeaf-system finns.

Våra rum
Våra rum är ljusa och fräscha, med sköna sängar, stort skrivbord, bra lampa och ordentlig arbetsyta. Vi ger dig ett prisvärt boende och en chans att verkligen koppla av – och få service av högsta klass. Hela hotellet är naturligtvis rökfritt och Green keymärkt. På rummet finns trådlöst Internet, men du har också fri tillgång till vår gästdator. Dessutom finns tv med femton kanaler, klockradio och hårtork.

När vårsolen värmer och under sommarens ständigt ljusa nätter kan du njuta på vår stora soliga veranda, meta aborre från bryggan eller spela crocket på gräsmattan

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Bjurholms Golfklubb, Umeå Norrmjöle Golfklubb, Robertsfors Golfklubb, Umeå Golfklubb, Umeå Sörfors Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Retaurang
  • Spa
  • Konferens
  • Umeå, Västerbotten
  • Norra Sverige

Karta

NY SÖKNING