Elite Hotel Esplanade, Malmö

Golfpaket Malmö, Skåne

Välkommen till Elite Hotel Esplanade, Malmö!

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter ligger eleganta Elite Hotel Esplanade!

I Malmös charmiga kvarter mitt i city vid Lilla torg finns vårt eleganta Elite Hotel Esplanade. Här bor du precis vid Stortorget och har gångavstånd till Malmö Centralstation samt Malmös bästa shopping, restauranger, kultur och nöjesliv. Kommer du med bil kan du parkera i hotellets privata garage.

Elite Hotel Esplanade är en internationell mötesplats med rymliga och elegant inredda rum för återhämtning eller arbete när det behövs. Alla rum är välutrustade och har vackra detaljer. Flera rum har till exempel tegelväggar som härstammar från den tid då huset byggdes och fungerade som Malmös Saluhall. Välj ett extra komfortabelt rum med bland annat espressomaskin och Smart-TV där vi på kvällen förbereder ditt rum för natten och ser till att du har allt det du behöver för en god natts sömn.

Vår varma, mysiga och nyrenoverade lobby inbjuder både till en viloplats för trötta fötter i lugn miljö och affärsmöten över en kopp varm dryck. Elite Hotel Esplanade är ett utmärkt val för resenären som uppskattar hög standard, eleganta rum och förstklassig service.

Vår restaurang Quan är en av Malmös populäraste restauranger med hög stämning och en fantastisk matupplevelse från Asien. Hotellet är perfekt för en weekend eller semester i regionen med bara 40 minuters tågresa från och till Köpenhamn. Sjunk ned i lobbyns sköna soffor, pausa, arbeta eller betrakta folklivet i de mysiga kvarteren utanför fönstren. Besök hotellets gym för en aktiv stund eller ta en löprunda i närbelägna Kungsparken.

Hotellet erbjuder 127 rum med luftkonditionering samt fyra moderna konferens- och mötesrum. 

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Bokskogens Golfklubb, The National, Malmö Burlöv Golfklubb och Rönnebäck GC Hinton Master Course

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Gym
  • Malmö, Skåne
  • Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING