Elite Stadshotellet, Västerås                    

Golfpaket Västerås, Västmanland

Välkommen till Elite Stadshotellet, Västerås!

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Elite Stadshotellet är ett högklassigt hotell i Västerås med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort på våra hotellrum. Som vår gäst på Elite Stadshotellet i Västerås blir du alltid omhändertagen på bästa sätt av vår kunniga och vänliga personal.

Västerås GK som är en vacker skogs och parkbana med en populär lunchrestaurang och som endast ligger ett stenkast från hotellet, fem minuter med bil. Sov gott i våra fina rum och vakna utvilad till en generös frukostbuffé. Önskar du spela på fler banor under er vistelse eller väljer någon av de övriga natursköna golfbanorna samarbetar vi även med Orresta GK, Frösåker Golf & Country Club, Ängsö GK samt Fullerö GK.

Varmt välkommen till Elite Stadshotellet, vårt fina hotell i Västerås med tradition, kvalitet och flärd.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Västerås Golfklubb, Orresta Golfklubb, Frösåker Golf & Country Club, Ängsö Golfklubb samt Fullerö Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Gym
  • Relax
  • Västerås, Västmanland
  • Mellersta Sverige, MellanSverige

Karta

NY SÖKNING