Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Golfpaket Fiskebäckskil, Västra Götaland

Välkommen till Gullmarsstrand Hotell & Konferens!

O METER FRÅN HAVET

Stig in i en värld av harmoni och stillhet vid Gullmarsstrand, där fiskesamhället, havet och naturen förenas för att ge dig en unik upplevelse. Vår plats vid vattnet kommer att omfamna dig med en känsla av lugn och närvaro, långt bort från vardagens stress och bekymmer.

Upptäck skönheten i våra byggnader som smälter samman med den vackra omgivningen i Fiskebäckskil. Du kommer att känna dig välkommen och hemma från första stund.

Lämna vardagen bakom dig och ge dig ut på en härlig golfrunda i den idylliska skärgårdsmiljön. Våra närliggande golfbanor, Skaftö GK och Holma Stångenäs Golf, bjuder på enastående naturupplevelser och utmaningar för både erfarna golfare och nybörjare.

Efter en dag fylld med aktiviteter kan du återvända till vårt hotell och unna dig en stunds avkoppling. Vår restaurang, som ligger precis vid havet, erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan även enastående matupplevelser. Njut av de bästa smakerna från hav och land, tillagade med kärlek och omsorg.

Kom och upplev Gullmarsstrand på ett personligt och nära sätt för att skapa minnesvärda stunder som berör ditt hjärta och sätter ett leende på dina läppar.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår oas vid havet.

Video

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Holma Stångenäs Golf, Skaftö Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Spa
  • Konferens
  • Restaurang
  • Fiskebäckskil, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING