Gyllene Uttern

Golfpaket Gränna, Jönköpings län

Välkommen till Gyllene Uttern!

Bo med utsikt över Vättern

Välkommen till ett traditionellt och mysigt hotell i Gränna. Här bor du omgiven av naturen och med en fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö. På Gyllene Uttern finns någonting för alla vare sig du vill spela golf, ha konferens med jobbet, bjuda in till bröllop eller bara äta god mat och njuta utav utsikten.

Aktiviteter och upplevelser
Vill du upptäcka området runt Gyllene Uttern så finns många olika aktiviteter att hitta på. Besök hantverkarbyn Röttle, boka en båttur vid Brunnströms badplats eller spela golf, paddel eller tennis på Gränna golfklubb.

Våra rum
På hotellet finns det 51 vackra rum belägna på en klippa söder om Gränna. Vi har vanliga enkel- och dubbelrum, deluxe-rum och tre sviter – alla med Vättern precis utanför fönstret.

Konferens
Oavsett möte eller konferens är vi med er hela vägen från bokning till utförande och utvärdering. Vi har lokaler för upp till 160 deltagare och aktiviteter för att skapa en inspirerande atmosfär.

Restaurang
I vår restaurang serverar vi både frukost, lunch och middag. Menyn består av klassiska rätter och uppdateras alltid efter rådande säsong. Läs mer på vår restaurangsida eller boka bord direkt.

Vår golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubb: Gränna Golfklubb

Fakta

  • Hotell
  • Konferens
  • Restaurang
  • Gränna, Jönköpings län
  • Sydvästra Sverige

Karta

NY SÖKNING