Halmstad Golfarena

Halmstad, Halland

Kontaktinformation

Adress

Strandlida 464, 305 91 Halmstad

GPS

56.6817817, 12.7282829

Telefon


Välkommen till Halmstad Golfarena!

Golfarenan invigdes 2011 och fick snabbt utmärkelsen Sveriges bästa träningsanläggning för golf

Halmstad Golfarena är familjeföretaget som drivs av Lina och Martin Siljegård. Golfarenan invigdes 2011 och fick snabbt utmärkelsen Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Sen dess har anläggningen fortsatt att utvecklats! Numera är Golfarenan en golfanläggning, tränings- och friskvårdsanläggning, mötesanläggning, ett hotell, café och sommarrestaurang. Här ges förutsättningar för utveckling både på individ- och gruppnivå. Golfarenans medarbetare och nästan 2000 medlemmar skapar en härlig och trivsam atmosfär varje dag! Antingen spelar de golf på de varierande golfytorna för att ta sin golf till nästa nivå. Eller också tränar de tillsammans i gymmet till underbar havsutsikt och med en skön bastu som avslut. I caféet byggs gemenskapen över en kopp kaffe.

Arenabanan

Arenabanan är namnet på vår fantasifulla niohålare av absolut toppkvalitet. 9-hålsbanan som är slopevärderad enligt R&A består av nio spännande par 3- och 4-hål.

En stor skillnad mot andra banor är att vi designat vår bana för att passa den nya tidens golfare. Kort sagt – en modern bana. Den härliga skotska linkskänslan, den uppfriskande vinden och det böljande gräslandskapet är närvarande på alla hål. Bansträckning och layout belönar tanke och strategi mer än slaglängd. Vajande rödsvingel och frisk västanvind. Blir det bättre än så?

Att banan skulle vara lite kortare var ett viktigt krav när vi byggde banan. Mest för att pricka rätt mot den moderna golfaren som kanske inte vill eller kan lägga 4-5 timmar på en golfrunda. Spelupplevelsen ska vara positiv för alla kategorier av golfare. Resultatet av allt detta är en utmanande, kortare golfbana, med fantastisk finish och kvalitet.

Fakta

  • 9 hål
  • Par 27
  • Golfklubb med eget boende
  • Café
  • Restaurang
  • Konferens
  • Halmstad, Halland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING