Hotel Montagne

Golfpaket Åmmeberg, Örebro län

Välkommen till Hotel Montagne!

En annorlunda upplevelse

Intill Vättern möts du av en karismatisk hotellmiljö som sticker ut med unika detaljer, pampiga chambre de séparées och historia som sitter kvar i väggarna. Välkommen till Hotel Montagne i Åmmeberg – ett av Sveriges äldsta bevarade hotell.

För aktiviteter och avkoppling
Här kan du njuta till fullo. I vackra miljöer med närhet till naturen och i detaljrika, trivsamma rum. I restaurangen erbjuder vi god mat lagad med råvaror från länet. Hotel Montagne är en plats för allt. För möten och konferenser, härliga weekends och dagar fyllda av aktiviteter eller avkoppling.

Historisk charm och komfortabel modernitet
Med ett öga för detaljer har vi skapat ett hotell där vacker historia möter modernitetens bekvämlighet. En miljö med känsla, personlighet och charm. Vi vill att du ska känna dig som hemma här – samtidigt som du är på en plats utöver det vanliga.

Rum med personlighet
Vacker parkett, marmorgolv, stuckatur och kristallkronor – vi tror att du kommer trivas i vår karismatiska miljö. Vi erbjuder hotellrum som alla har sin speciella charm, i kombination med hög standard. Utforska våra rum och välj det som passar dig.

Restaurang Montagne –tradition möter nyskapande
Vi vill att ditt besök hos oss ska förgyllas av god mat lagad med hög kvalitet och omtanke. Maten i vår restaurang ska spegla känslan av ditt besök hos oss – en smak av det förflutna men i en ny, modern tappning. Därför är vår meny präglad av lokala råvaror, men vi hämtar också inspiration från andra delar av världen. Njut av en helhetsupplevelse i Restaurang Montagne.

Starta sedan dagen med en rofylld frukost. Njut av den på ditt rum, i vår restaurang eller i någon av våra pampiga gemensamma salar. Frukosten består av en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror av bästa kvalité. När du bor hos oss sätter frukosten en ljuvlig ton inför resten av dagen.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Askersunds Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Åmmeberg. Örebro län
  • MellanSverige
  • Mellersta Sverige

Karta

NY SÖKNING