Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Välkommen till Hotell Kristina!

Här hittar du en inspirerande och avkopplande miljö som inbjuder till både weekends och golfdagar med vännerna, fester man aldrig glömmer, fantastiska matupplevelser och effektiva, givande konferenser och kickoffs med ditt företag. I vackra funkisbyggnader från 30-talet ligger sedan 1990 Hotell Kristina, med 62 fina hotellrum varav nästan hälften är dubbelrum. Restaurang och gård har härlig utsikt över Mälaren och pittoreska Sigtuna stad. Vi har dubbla KRAV-märken! Hos oss njuter ni av högklassig mat och dryck, som till över 65 % är ekologisk.

För dig som gäst ingår alltid fri parkering, WiFi, möjlighet att gymma på SATS till fri kostnad, fribiljett till vår granne Sigtuna Simhall (stängd 10/6-20/8 då vi rekommenderar ett skönt dopp i Mälaren istället), kaffe eller te med hembakta småkakor när ni känner er sugna och en riktigt fin ekologisk frukostbuffé. Starta kvällen med en fräsch drink i baren eller vid brasan. Boka gärna bord i vår trevliga restaurang och avnjut en rätt från barmenyn, kvällens varmrätt eller en lyxig festmiddag med utsikt över Mälaren. Vad passar dig?

När du bokar ett golfpaket för privatgäster hos oss ingår följande:

-Greenfee på vackra Sigtuna Golfklubb
-After Golf – varsitt glas mousserande med snacks i solen på vår gård
-2-rätters middag med kaffe och hemgjord godsak
-Logi med ekologisk frukostbuffé i enkel-eller dubbelrum

Pris vardagar: 1575 kr/person Pris helger: 1675 kr/person

Tips! Boka gärna till en extra greenfee dag två på Sigtuna Golfklubb eller någon av de andra fina banorna i närheten. Passa på att promenera ett par minuter nedför backen till Stora Gatan i Sigtuna för högklassig shopping och mysiga cafébesök.

Video

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Sigtuna GK

Fler golfbanor i närheten

Arlandastad Golf, Tjusta GK, Vassunda GK

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Sigtuna, Stockholms Län
  • Stockholm med Gotland
  • Sverige

Adress & Kontakt

Vår adress

Rektor Cullbergs väg 1, 193 35 Sigtuna

GPS

59.6185478, 17.7272837

Telefon