Körunda Golf & Konferenshotell

Golfpaket Ösmo, Stockholms län

Kontaktinformation

Adress

Körunda 31, 148 91 Ösmo

GPS

58.998902, 17.886248

Telefon


Välkommen till Körunda Golf & Konferenshotell!

FYRSTJÄRNIGT HOTELL & KONFERENS I NATURSKÖN MILJÖ -KONFERENSHOTELL NÄRA STOCKHOLM

En historisk mötesplats för moderna människor. Man kan fundera på om det är naturen, platsen eller människorna som gör att du förändras. De facto är att det handlar om att din tid blir just din på Körunda. Oavsett om det handlar om stora beslut för företaget, att låta kroppen koppla av eller säga ja till att dela livet tillsammans med någon man älskar. Välkommen till ett konferenshotell i naturskön miljö nära Stockholm.

GOLF
När du svänger av mot Körunda känner du golfens närvaro. Genom allén upplever man den vackra banan. Vid hotellet inser man att första tee är minuten bort. På Körunda har golf varit en naturlig del sedan två golf frälsta spelare tog initiativet till att bygga hotellet intill Nynäshamns GK. Allt sedan dess har hotellet och golfbanan haft en hel del spännande utveckling och idag är golf här lika naturligt som boll och peg. Greener och fairways sveper runt hotellet, första tee är så nära som minuten från hotellet. Du bor mitt på banan kan man säga. Hotellrummen ligger ett stenkast från golfklubben och rangen. Nynäshamns GK har bl.a. fått utmärkelsen årets golfklubb.

27-HÅLS BANA DAL, BERG, SJÖ
Nynäshamns GK som ligger alldeles intill Körunda är en högklassig golfbana med tre natursköna långhålsslingor. Dal-, Berg- och Sjöslingan bjuder samtliga på sina unika utmaningar och karakteristiska natur. Vill man värma upp eller är ny finns Pay & Play banan, Sjögärdet, som vackert ligger intill sjön Muskan och är en korthålsbana med 9-hål.
Läs mer om banorna på www.nynashamnsgk.se

AFTER GOLF MED AVKOPPLING
Efter en komplett golfdag är kvällen helt ägnad för njutning på hotellet. After golf på verandan och avkoppling i relaxen brukar hinnas med innan middagen serveras. Välkommen till en golfupplevelse söder om Stockholm.

Vårt Golfpaket

Vi samarbetar följande golfklubb: Nynäshamns Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Relaxavdelning
  • Ösmo, Stockholms län
  • Stockholm med Gotland, Sverige

Karta

NY SÖKNING