Kristianstads Golfklubb & Destination – Lodge och Relax

Golfpaket Åhus, Skåne

Välkommen till Kristianstads Golfklubb & Destination!

Kristianstads Golfklubb & Destination, en 36-hålsanläggning i perfekt miljö där vi spelar golf året runt

Golf, träningsstudio, padel, mat, dryck och boende. Det finns något för alla!

East Course, som blev rankad 3:a i Sverige 2020, är en bana man aldrig tröttnar på! West Course har efter ombyggnaden blivit ett riktigt bra komplement till East Course.

Våra lodger

Lilla Lodgen
Lilla lodgen på 30 kvm är optimal för 2 personer. Ett sovloft med dubbelsäng och en bäddsoffa(160 cm) i vardagsrummet på markplan. Badrum med dusch och toalett. Mikrovågsugn, litet kylskåp och Nespressobryggare finns. Alla lodger är utrustade med porslin, glas och bestick. Wi-Fi och TV med inbyggd Google Chromecast. Max antal personer i Lilla Lodgen är fyra. Möjlighet finns att öppna mellan två små lodger genom en ”connecting door”

Stora Lodgen
Stora lodgen på 40 kvm är optimal för 4 personer. Ett separat sovrum med dubbelsäng på markplan, ett rymligt sovloft med dubbelsäng, samt en bäddsoffa (160 cm). Badrum med dusch och toalett. Mikrovågsugn, litet kylskåp och Nespressobryggare finns. Alla lodger är utrustade med porslin, glas och bestick. Wi-Fi och TV med inbyggd Google Chromecast.

Övrigt
Täcken och kuddar kommer från SleepAngel och är allergi- och kvalsterfria. Dubbelsängarna är inte delbara. Egen parkering. Altan med fantastisk utsikt över golfbanan.

Vårt Golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Kristianstads Golfklubb & Destination

Fakta

  • Hotell, boende
  • Golfklubb med eget boende
  • 13 lodger
  • Restaurang
  • Åhus, Skåne
  • Södra Sverige, Sverige

Karta

NY SÖKNING