Mjölby Golfklubb

Mjölby, Östergötland

Välkommen till Mjölby Golfklubb

Östegötlands Pärla – Vi älskar Golf och upplevelsen på och runt banan!

Som gäst hos oss finns det mycket att välja på när det gäller att spela golf, träna, äta en god lunch, köpa golfutrustning, spela padel eller varför inte boka ett golfpaket med boende mitt på banan. Din vistelse hos oss är viktig för oss.

Det krävs en bra helhet för att leverera betyget en bra bana och varje del i kugghjulet är lika viktigt. Vi planerar varje dag utifrån hur vårt bokningsläge ser ut och anpassar vår verksamhet så att varje golfare som besöker oss ska känna sig sedd och välkommen.

Golfbanan
Vi erbjuder en 18-hålsbana med varierande park- och skogskaraktär i naturskön miljö endast ett par minuter från E4:an och Riksväg 32. Första nio hålen är parkbana och sista nio skogsbana.
Vi har även en korthålsbana med 6 hål dit alla är välkomna att prova på golf. Range och övningsområden ligger i direkt anslutning till klubbhuset.

Boende -Restaurang – Kiosk
Mitt på vår golfbana ligger Hotell Miskarp med bekvämt boende endast en chip från tee. De erbjuder prisvärda golfpaket utifrån golfarens önskemål. Vi har åtta uppställningsplatser med utsikt över banan. Golfrestaurang med fullständiga rättigheter och välsmakande mat.
Efter hål nio har vi en kiosk med kaffe, dryck, smörgåsar, korv med bröd, godis.

Fakta

  • 18 hål
  • Par 71
  • Restaurang
  • Golfklubb med eget boende
  • Plats för husbil, husvagn
  • Miskarp, Östergötland

Karta

NY SÖKNING