Mora Hotell & Spa

Golfpaket Mora, Dalarna

Välkommen till Mora Hotell & Spa!

Mora Hotell & Spa ligger mitt i upplevelsernas centrum

Här i området runt Siljan finns det en unik kultur av det gamla Dalarna, med dalahästtillverkning, fäbodkultur, folkmusik och konst. Detta kombinerat med Vasaloppet och dess evenemang som året runt lockar människor från hela världen.

För dig som har barn finns sagolandet Tomteland bara några minuter bort med bil. Upplev denna fantastiska lilla värld, som är lite av Dalarnas Disneyland.

Våra rum
Hos oss på Mora Hotell & Spa kan du avnjuta din tid i våra avslappnande inredda rum. Du kan välja mellan våra rumstyper Standard, Superior och Business, som är noga designade för att Ni ska få en så bra hotellvistelse som möjligt.
Alla våra rum har utsikt mot stadskärnan i Mora. Antingen mot Moragatan eller stadsparken.

Vår restaurang i Mora satsar på lokalproducerat
Köket är skandinaviskt med inslag av Frankrike och Italien. Här erbjuds en trevlig upplevelse för smaklökarna, även för den som inte är matexpert. Kocken jobbar gärna med vilt från lokalområdet, bland annat ren och älg. Här kan du även smaka öring och röding.

Den som söker vegetariska alternativ kan glädja sig åt säsongens välsmakande grödor som växt på åkrarna här i Dalarna. Till rätterna serveras noggrant utvalda drycker, rekommenderade av oss.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Mora Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Spa
  • Konferens
  • Restaurang
  • Mora, Dalarna
  • MellanSverige, Mellersta Sverige

Karta

NY SÖKNING