Piteå Golfklubb

Piteå, Norrbotten

Välkommen till Piteå Golfklubb!

Vår 18-hålsbana håller högsta klass och är en av norrlands bästa!

Sparbanken Nord-slingan är Piteå Golfklubbs ständigt utvecklande 18-hålsbana. Banarkitekten Jan Cederholm har på bästa möjliga sätt lyckats utnyttja marken och området till att skapa en golfbana av hög klass i samklang med naturen, där samtliga 18 golfhål är av egen karaktär. Översiktligt skulle man kunna säga att banan är uppdelad på så sätt att första 9 spelas i närheten av klubbhuset och är av parkkaraktär med mindre träd och mycket vatten och bunkrar.
Andra 9 spelas en bra bit bort från klubbhuset med smalare och längre hål och fortfarande präglat av många bunkrar och vattenhinder.

9-håls banan

Efter invigningen av världens nordligaste 27-hålsbana 2000, sattes 9-hålsbanan i spel för första gången. 2005 gjordes en omfattande ombyggnation till en högklassig bansträckning med par 36 och karaktärsmässigt varierande golfhål präglade av en stor mängd bunkrar och kullar.

Mer sport på Piteå Golfklubb

Piteå Golfklubbs Multiarena
På våran Multiarena kan du som ung eller gammal komma och spela fotboll, innebandy, handboll och basket. Det är kostnadsfritt att vara och spela på våran Multiarena. Klubbor och bollar finns att låna receptionen.

Padelhall
Piteås nya padelhall (Nåidenhallen) med 4 inomhus panoramabanor med krullgräs belägen på Piteå Golfklubb.

Video

Fakta

  • 18+9 hål
  • Golfklubb med eget boende
  • Restaurang
  • Golfshop
  • Piteå, Norrbotten
  • Norra Sverige

Karta

NY SÖKNING