Quality Hotel View

Golfpaket Malmö, Skåne

Välkommen till Quality Hotel View!

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum

Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.

Restaurang & Bar
I lobbyn på entréplan möts du av Bar X & Lounge. Här kan du både äta något lätt och dricka något gott! Vi erbjuder en härlig och avslappnad atmosfär där du kan varva ner efter en hård arbetsdag eller fira något roligt med vänner och familj. På bottenplan finns även vår lunch- och à la carte-restaurang Brasserie X – food with a pinch of surprise. Läs mer om vår restaurang och boka bord online här.

Moderna bekväma rum
Vi har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum som väntar på dig. På 16:e våningen finns vår stora VIP-svit med det absolut bästa läget i hela huset. På samma våning, samt på våningen under, hittar du våra fantastiska Deluxe rum. Läs mer om våra rum här.

Läge
Med grannar som Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia köpcenter har du promenadavstånd till shopping, restauranger, konserter, mässor, utställningar och mycket mer. Kort sagt – en mötesplats i ordets verkliga betydelse.

Med 50 meter till Hyllie Station tar du dig på bara några minuter med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Mysiga Malmö eller storstadspuls i Köpenhamn? På Quality Hotel View behöver du inte välja. Under en weekend hos oss hinner du uppleva två underbara städer med sina unika utbud av nöjen och shopping.

Svit med utsikt
Lyxa till det ordentligt och uppgradera din vistelse med boende i vår vackra svit med utsikt över landsbygden. I Horizon-sviten finns både plats och möjlighet för flera olika tillfällen och tillställningar tillsammans med familj, vänner och kollegor eller för en romantisk weekend. Läs mer om Horizon-sviten här.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Bokskogens Golfklubb, Falsterbo Golfklubb, Ljunghusens Golfklubb, Malmö Burlöv Golfklubb, PGA Sweden National Golfklubb, Örestads Golfklubb

Video

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Strawberry
  • Malmö, Skåne
  • Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING