Sankt Jörgen Park Resort

Golfpaket Göteborg, Västra Götaland

Välkommen till Sankt Jörgen Park Resort!

Vi har en ledstjärna som lyser starkare än alla andra på Sankt Jörgen Park och det är att ta våra gäster till -Another world!

Detta innebär att vi har som ambition att erbjuda ett hotell som är genomtänkt i varje detalj, där konst, design och komfort är viktiga ingredienser, men också känslan av att som gäst få uppleva något alldeles extra, inte minst när det gäller personlig service och omtanke. Spaavdelningen är en av, om inte den bästa som står att finna i Sverige. Prisbelönt för såväl sin inredning som för sina fina behandlingar och inte minst för sin unika, omtalade Sparitual.

Affärs och konferensgäster ger vi extra omvårdnad under veckorna och vi är stolta över utmärkelsen -Årets konferenshotell, en utnämning vi förärats av Tidnigen Lifestyle i hård konkurrens med några av branschens allra vassaste.

Våra medlemmar är vi extra stolta över och dom är många, fördelade i såväl golfklubb som sportklubb och ett välkommet inslag i vår aktiva, sportiga park!

Till oss är du välkommen oavsett om du kommer som privatperson eller med firmaloggan på kavajslaget, här äter du en lång härlig brunch eller avslutar en viktig affär över en kaffe i Bula bar efter långlunch i Restaurang Inez & Ernst.

Kort sagt – varmt välkommen till -Another world!

Golf
Vi har Göteborgs citynärmaste 18-håls golfbana. Bor man på hotellet har man första tee på pitch-avstånd och oavsett var man befinner sig på banan så är man mindre än 10 minuter ifrån hotellet.

Video

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubb: Sankt Jörgen Park Golfklubb

Fakta

  • Hotell, Boende
  • Restaurang
  • Spa
  • Konferens
  • Göteborg, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING