Säröhus Hotell, Konferens & SPA

Golfpaket Särö, Halland

Välkommen till Säröhus Hotell, Konferens & SPA!

Det är magiskt att somna och vakna vid havet. Höst, vinter, vår och sommar. Allt har sin tjusning och lugnet och tystnaden finns här alltid. Välj den rumskategori som passar bäst för varje tillfälle. Hotellrummen är inredda i en klassisk och lite gammaldags men hemtrevlig stil. Alla har såväl en skön sovplats som en trevlig sittplats.

Med kort reseavstånd till både Göteborg och Kungsbacka finner du hotellet Säröhus med dess vackra omgivningar som skiljer sig från stadens alla hotell. Bo kungligt i något av våra 112 romantiska rum. Frukost ingår i våra priser och du har som boende gäst tillgång till vårt SPA – Särö källa.

Njut av Särös vackra vidder från ovan. När du besöker Säröhus tar du också del av de fantastiska miljöerna kring oss.

Här njuter du av havet lika mycket som uppfriskande promenader i naturreservaten.

Golfpaket vid havet

Kombinera golf och relax! Med Säröhus som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med vackra omgivningar slipper du långa reseavstånd. I våra golfpaket ingår greenfee till Särö Golf Club och Gräppås GK. Eller Kungsbacka GK och Forsgården GK mot ett tillägg.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Särö Golf Club, Gräppås Golfklubb, Kungsbacka Golfklubb och Forsgården Golfklubb.

Fler golfbanor i närheten

Göteborgs Golfklubb, Hills Golf & SportsClub,  Mölndals GolfklubbSisjö Golfklubb, Torrekulla Golfklubb, Vallda Golf & Country Club

Fakta

  • Hotell, boende
  • Spa
  • Konferens
  • Restaurang
  • Särö, Västra Götaland
  • Västra Sverige, Sverige

Karta

NY SÖKNING