Skara Stadshotell

Golfpaket Skara, Västra Götaland

Välkommen till Skara Stadshotell!

Bo centralt i Skara på vårt nyrenoverade hotell

Skara Stadshotell- ett anrikt hotell med en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vi är stolta över att välkomna dig till vårt eleganta hotell där du kan uppleva en vistelse fylld av lyxigt boende och vällagad mat.

Aktiviteter och upplevelser
På hotellet kan du som gäst hos oss beundras av våra vackra konstverk av den folkkäre konstnären Lars Lerin. Hans verk pryder våra väggar på flera platser hos oss och bidrar till den konstnärliga atmosfären. För dig som vill ge dig själv tid för avkoppling och nöje finns vårt spelrum där du kan spela shuffleboard och njuta av trevliga stunder.

Vill du upptäcka området runt Skara Stadshotell? Besök våra fina golfbanor i vårt närområde där du enkelt kan ta dig till och från hotellet.

Hotellrum
Hos oss hittar du totalt 68 vackra rum- allt från enkelrum till fyrbäddsrum. Vill du lyxa till din vistelse har vi både Superiorrum och sviter, och vill du bo lite enklare och billigare finns våra Stay & Go-rum. Har du med dig din fyrbenta kompis har vi dessutom ett antal hundvänliga rum.

Våra lokaler
Våra sällskapsrum och konferensrum är uppkallade efter framstående personer från bygden. Vi har 5 välutrustade lokaler för dig som är intresserad av inspirerande möten och konferenser med ditt team.

Vår festvåning är den perfekta platsen att arrangera ditt drömbröllop eller storslagna evenemang på. Vill du uppleva något ännu större? Besök vår pampiga Skara Kongresshall med 475 platser, där du kan delta i inspirerande föreläsningar eller uppleva en sprakande konsert.

Restaurang
I vår vackra restaurang Julia serverar vi både frukost, lunch och middag. Vi värnar om den lokala kopplingen till Skara och därför serverar vi mat som är gjord av närproducerade råvaror från trakten.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Lidköpings golfklubb, Läckö golfklubb, Lundsbrunn Golfklubb och Billingens golfklubb

Video

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Skara, Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING