Slottsholmen Hotell & Restaurang

Västervik, Kalmar län

Välkommen till Slottsholmen Hotell & Restaurang!

Bo med utsikt över havet – eller på det

Som gäst på Slottsholmen kan du välja att övernatta på land eller till havs. Vårt flytande hotell har 33 rymliga dubbelrum med egen uteplats eller balkong. Vill du njuta av extra lyx eller bo tillsammans med ett större sällskap rekommenderar vi någon av våra unika 10 sviter med en fantastisk utsikt över skärgården. I alla rum och sviter inkluderas frukost i priset.

På Slottsholmen On Water bor du i ett flytande hotellrum med alla moderna bekvämligheter och en välkomnande charm. Alla rum har balkong eller en egen uteplats, som du enkelt når direkt från rummet. Vårt tips är att både börja och avsluta dagen med att njuta av utsikten från de sköna däcksstolarna.

Maten på Slottsholmen är inspirerad av minnen från Björn Ulvaeus uppväxt i Västervik och smakupplevelser från repetitioner och föreställningar världen över. Därför samsas det lokala och långväga på vår meny. Vi samarbetar med lokala producenter för att det är hållbart. Och för att det är så fantastiskt gott. Till exempel lagrar vi kött från lokala gårdar i vår hängmörningskyl, där det långsamt får mogna till perfektion. Vänta gärna med en drink i Mässingsbaren eller på uteserveringen som är öppen sommartid.

Golfbanor i närheten

Loftahammars Golfklubb, Lysingsbadets Golfklubb, Västerviks Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Spa
  • Konferens
  • Västervik, Kalmar län
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING