Söderköpings Brunn

Golfpaket Söderköping, Östergötland

Kontaktinformation

Adress

Skönbergagatan 35, 614 30 Söderköping

GPS

58.47910740536, 16.330604102465

Telefon


Välkomen till Söderköpings Brunn!

Söderköpings Brunn ligger beläget i medeltidsstaden Söderköping. Hotellet har anor från 1700-talet och är uppfört på stadens skyddshelgon Sankt Ragnhilds källa. Dess vatten ansågs ha en hälsobringande effekt

Här finner ni idag ett modernt konferens och kurortshotell i en vacker herrgårdsmiljö. Kom hit och koppla av över en helg med något av våra weekendpaket, boka er nästa konferens i vår harmoniska miljö. Vi kan även erbjuda bröllop med vigsel i vår Brunnskyrka och fortsätta med middag i vackra Brunnssalongen.

Restaurang
På Söderköpings brunn har vi en stor passion för det Skandinaviska köket, men vi flörtar såklart med övriga världens kök när säsong och smak passar. Även om många av våra rätter är klassiska så finns det nästan alltid en twist i med för att överraska och förnya, vi älskar att återuppliva och förbättra klassiker.

Våra menyer följer säsong och tillgänglighet och när det går använder vi närproducerat och ekologiskt, vi försöker ta vårt ansvar från jord till bord samtidigt som du som gäst ska få en smakupplevelse du inte glömmer.

Wellness
I vår wellnessavdelning finner ni en avkopplande och rofylld miljö. På wellnessavdelning finns bland annat bubbelpool, pool, ångbastu, torrbastu samt upplevelseduschar. Unna dig en skön behandling som utförs av våra duktiga terapeuter eller varför inte testa vår sparitual från Kerstin Florian. Under sommartid har ni även tillgång till vår uppvärmda utomhuspool som finns i Lagbergska parken.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar:

Norrköping Söderköping Golfklubb – Hylinge, Norrköping Söderköping Golfklubb – Klinga

Fakta

  • Hotell, boende
  • Spa
  • Konferens
  • Restaurang
  • Söderköping, Östergötland
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING