Strand Golf Resort

Golfpaket Eskilstuna, Södermanland

Kontaktinformation

Adress

Strand Golf, Strands Gård, 635 05 Eskilstuna

GPS

59.39404, 16.798436

Telefon


Välkommen till Strand Golf Resort!

STRAND – Vackert beläget intill Mälaren, den perfekta platsen för er nästa golfupplevelse

Strand Golf Resort ligger endast 60 minuter ifrån Stockholm och är vackert beläget intill Mälaren och omgivet av Sörfjärdens naturreservat. Strand var ursprungligen en lantbruksgård, men förvandlades till en golfbana år 2000 och år 2017 tog ett nytt team över driften av Strand Golf. Destinationen har fortsatt växa till ett populärt resmål för golfpakets- och greenfee-gäster. Hålen erbjuder en fantastisk utsikt över Mälaren, de kringliggande skogspartierna och den lantliga idyllen som ger gästerna en rolig och utmanade spelupplevelse.

Under 2018 påbörjade Strand Golf sitt samarbete med en av Sveriges mest ledande banarkitekter – Johan Benestam som har fått uppdraget att utveckla och förbättra Strands golfbana. Johan Benestam har tidigare varit med och designat och byggt Vesterby GK och var även ansvarig för renoveringen av Kungliga Drottningholm, en av Sveriges ledande golfbanor.

I den gamla ladugårdsbyggnaden intill golfbanan hittar ni idag Strands hotell och restaurang som är det perfekta stället att ta det lugnt och varva ner efter en golfrunda. Vi på Strand är stolta över vår service och speciellt vårt kök som serverar modern skandinavisk mat under ledning av köksmästare Johan Hagfeldt.

En golfupplevelse på Strand erbjuder inte bara fantastisk golf utan även exceptionell mat, god service och en underbar miljö som får er att komma tillbaka. Se till att boka er plats redan idag.

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Strand Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Eskilstuna, Södermanland
  • MellanSverige
  • Mellersta Sverige]

Karta

NY SÖKNING