Tanums Gestgifveri

Golfpaket Tanumshede, Västra Götaland

Välkommen till Tanums Gestgivferi!

Planerar du för boende på hotell i Tanum – Bohuslän – Västkusten? Välkommen till oss i Tanumshede!

Tanums Gestgifveri är ett familjärt och bekvämt hotell som erbjuder god mat, sköna sängar och trevliga boendepaket i en klassisk herrgårdsmiljö

Ett hotell i Tanum med 350 års historia

En och en halv timme från Göteborg, eller knappt två timmar från Oslo väntar förstklassigt boende och avkoppling för dig som vill bo på en herrgård med anor. Det här är ett hotell med stämningsfylld sekelskiftesatmosfär kompletterat med dagens moderniteter som wifi och elbilsladdning.

Tanums Gestgifveri är troligen Sveriges äldsta gästgiveri i obruten tjänst. Helt säkert är att det är vårt lands mesta Gästgiveri – det har varit i kontinuerlig drift alltsedan starten 1663. Även om mycket har hänt genom åren, så finns historien och värnandet om herrgården och allt runtomkring kvar. Vi vågar säga att vi vet hur man skapar mat- och hotellupplevelser att minnas.

Lyxa till det på ett hotell på Västkusten

Vi erbjuder bekvämlighet och vardagslyx. Kom till oss och njut av det bästa som Västkusten har att erbjuda. Vi står för hög kvalitet och service och garanterar en högklassig upplevelse när det kommer till mat, dryck och boende.

För dig som är på genomresa och önskar en enkel övernattning med frukostbuffé så har vi flera olika rumstyper att erbjuda, med allt från enkelrum till familjerum.

Vårt Gourmetpaket är en klassiker som alltid fungerar. Det är populärt bland familjer som vill fira något eller paret som bara vill koppla av med god och välkomponerad mat på tu man hand.

En skön Skaldjursweekend hör Bohuslän och Västkusten till. Nyfiskade skaldjur, nylagad fisksoppa och alla tillbehör du kan tänkas önska ingår i detta lyxiga paket.

Golfpaketet är ett erbjudande där vi har paketerat greenfee på några av Bohusläns bästa golfbanor tillsammans med boende och god mat hos oss, före eller efter golfspelandet.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Dynekilens Golfklubb, Fjällbacka Golfklubb, Mjölkeröds Golfklubb, Strömstad Golfklubb, Torreby Golfklubb

Fakta

  • Hotell
  • Restaurang
  • Konferens
  • Tanumshede
  • Västra Götaland
  • Västra Sverige

Karta

NY SÖKNING