The National

Golfpaket Bara, Skåne

Välkommen till The National

Bara det bästa

På ett ödmjukt sätt vill sticka ut hakan och säga att här är enbart det bästa gott nog. Hos oss står sport och gemenskap i främsta rummet och på många sätt är vi flexibla, men när det handlar om kvalitet finns inga kompromisser.

När vi byggde The National ville vi skapa en golfklubb som vi själva skulle tycka om att vara på. En klubb med fantastiska banor, men där även inramningen; servicen, maten och övernattningen, skulle vara lika genomtänkt. Vi ville ge våra gäster uppmärksamhet, utrymme och en upplevelse utöver det vanliga. Därför byggde vi 16 komplett utrustade och rymliga sviter. Sviterna, anpassade för två till fyra personer, är vackert inredda och ligger på ovanvåningen i klubbhuset. Beroende på var i huset ni bor har ni utsikt över antingen linksbanans böljande landskap eller lakesbanans vackra vattendrag.

Jorden runt på 36 hål
Världsledande golfspelare har berömt våra 2 proffsbanor. Links Course med stora, mjukt ondulerade greener, karaktäristiskt gräs och små djupa bunkrar med branta kanter förflyttar dig till Skottland. På Lakes Course möts du istället av grönare spelytor, mindre greener, stora bunkrar och en hel del vatten i spel. Teknologi och kunskap förenar de bägge golfupplevelserna, och bara det bästa är gott nog för vår duktiga green keeper.

Oavsett om det är golf, mat, boende eller konferens slår vi knut på oss själva för att ge dig det där lilla extra. Och vi gör det med hjärtat. När enbart det bästa är gott nog finns bara en plats som ger dig allt. The National.

Vårt golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: The National

Fakta

  • Hotell, boende
  • Golfklubb med eget boende
  • Konferens
  • Restaurang
  • Bara, Malmö
  • Skåne, Södra Sverige

Karta

NY SÖKNING