Välkommen till golfpaket.se! Hotell, boende med golfpaket i Sverige! Alla golfklubbar i Sverige! Även hotell, boende nära golfbana! Välj mellan olika sätt att hitta ditt golfpaket! Sök direkt i sökmenyn eller se bildspel i regioner! Se även information och erbjudande!
Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Golfpaket.se

Golfpaket.se är sökmotorn online sedan 2003 för hotell med golfpaket, boende nära golfbana och golfresor utomlands.
Vi är sedan flera år tillbaka en av de ledande söktjänster online för golfpaket i Sverige.

Fungerar lika bra på desktop, laptop, läsplatta eller mobil!

Med Golfpaket.se hittar du snabbt hotell och golfklubbar som har golfpaket i Sverige. Du kan även söka på samtliga golfklubbar i Sverige.
Golfpaket.se är auto responsiv – vilket innebär att sidan fungerar lika bra på desktop, laptop, läsplatta och mobil.

Golfpaket.se -Auto responsive

Välj olika sätt att få information om golfpaket i Sverige!

Sökning i sökmeny och på karta

 • Fritextsök i fältet “Sök nyckelord” 

  Här kan du söka på namn eller tex. ort. Du kan också söka på golfpaketsamarbete.
  Välj “X Golfklubb” så listas både golfklubben + de hotell som har samarbete med den golfklubb du har sökt på.

 • Sök direkt i sökmenyn på ”Kategori” och/ eller ”Plats” 

  Välj mellan att söka direkt i sökmenyn på kategori och/ eller region. Väljer du “Plats” i menyn – välj sedan region eller län i listbox. Du kan även börja skriva tex. ett län så kommer förslag fram i fältet. Efter du har valt tex. län visas alla hotell och golfklubbar i länet – både på karta och listning under kartan. Du kan sedan antingen använda kartan och zooma eller flytta kartan, eller välja hotell och golfklubbar som listas nedanför kartan.

 • Sök i närheten där du befinner dig just nu – ”Geolocation”

  Vill du se hotell eller golfklubbar i närheten där du just nu befinner dig så kan du klicka på gröna knappen “Kugghjulet” sidan om sökfältet. Här kan du välja avstånd upp till 10 mil. Hotell och golfklubbar visas då inom den radie du valt. Förutsättning för att denna funktion skall fungerar är att du har inställningar för din dator med “platsinställningar”.

Få översiktlig information för olika regioner

 • Se bildspel och få information i regionen

  Du kan även “browsa” på olika regioner som t.e.x “Golfpaket Södra Sverige” – då ser du hotell och golfklubbar som medverkar med mer information i bildspel. Bra om du tex vet ungefär vart du vill åka och spela golf men vill ha lite överblick vad som erbjuds i regionen

Planera resväg – onlinetjänst för varje hotell och golfklubb

På varje hotell och golfklubbs informationssida på golfpaket.se finns en onlinetjänst  som heter “Planera resväg”. Klickar du på knappen så visas färdväg till hotellet eller golfklubben från den position du befinner dig just nu på (om du har platsinställningar godkänd) alternativt kan du skriva in din startadress. Det visas sedan lämplig resväg och avstånd till hotellet eller golfklubben samt beräknad tid det tar.

1.Planera resväg

2.Välj startadress

3.Resväg och tid

Information & erbjudande

Golfpaket.se har även särskild avdelning -Information & Erbjudande- med mer innehåll och information direkt från hotell och golfklubbar i Sverige. Information & erbjudande visas även när du är inne på olika regioner och visar då information & erbjudande för den regionen du är inne och tittar på.

Välj region i menyn för att se all information & erbjudande i regionen.

Laddning…

Fler golfsiter!

Vi som ligger bakom golfpaket.se har även Golfguiden Online och golfreseguiden.se som vi brukar säga är systersiter.
Vill du få mer infomation om golf i Skandinavien eller hitta resebolag med golfresor utomlands kan du besöka
Golfguiden Online och golfreseguiden.se. Du hittar dessa siter snabbt under menyfliken “Fler Golfsiter”.

Golfguiden Online

Redan från start hade vi en kart/guide tjänst på golfpaket.se – GolfGuiden. Det fanns även möjlighet att ladda ner GolfGuiden till egen dator som en applikation. Från 2006 startade vi även upp särskild informationssida för Golfguiden där det fanns möjlighet att använda Golfguiden direkt på webbsidan utan att behöva ladda ner som en applikation.

Sedan dess har ny hemsida lanserats med mer innehåll. Golfguiden Online är nu en guide för hela Skandinavien med möjlighet att söka på alla golfklubbar i Sverige, Danmark och Norge. Man kan även söka på boende nära golfbana. 

På Golfguiden Online finns även -Mer Golf- med nyheter direkt från de största nyhetskanalarna som GolfDigest, GolfWeek, Golf Monthly m.m. Löpande uppdateringar med över 100 nyhetsinslag/ vecka direkt från de största tourerna och om senaste nytt inom golfbranschen. Du kan på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om nyheter inom golfvärlden – och enkelt gå vidare för mer information om du önskar det.

På Golfguiden Online finns även information och snabblänkar till golftourer med resultat, golftävlingar, golfinstruktioner på video m.m. 

Till Golfguiden Online

Golfreseguiden.se

I vårt arbete med golfsiter för Sverige och Skandinavien har vi även sett att det behövs en guide för golfresor utomlands där man på ett enkelt sätt kan få tips om golfresmål och golfklubbar runt om i världen och inte minst att man på ett enkelt sätt kan söka golfresor.

Med golfreseguiden.se har vi tagit fram en kombinerad golfreseguide och sökmotor för golfresor utomlands.
På golfreseguiden.se kan du direkt söka på t.e.x ett land för att se vilka resebolag som har golfresor till valt land.

Här finns även möjlighet att få tips om både golfresmål och golfklubbar runt om i världen.

Till golfreseguiden.se
Högst upp