Penha Longa Resort – Olka Golf

Penha Longa Resort – Olka Golf

Penha Longa är en elegant, palatsliknande egendom som ligger bland de böljande kullarna i naturreservatet Sintra Cascais!

Penha Longa Resort ligger endast 30 min från Lissabon flygplats. Här bor ni i en underbar miljö på ett 5* hotell och med en en makalös vacker 27 håls golfbana utanför dörren. Banan är designad av Robert Trent Jones Jr. och är klassad som en utav de 30 bästa i Europa. Denna lyxiga golfresort har allt en golfare kan önska sig!

​Golfbanorna

GolfbanornaAtlantic Championship Course – 18-hålsbanan, är rankad på topp 30 banor i Europa. Designad av Robert Trent Jones jr. En riktigt häftig bana med kuperad terräng, tuffa greener och med en underbar omgivning. Här varvas hisnande upplevelse med en lugnande resa genom ett av Portugals mest inspirerande landskap. Denna mästerskapsbana var värd för Portuguese Open 2010.

Atlantic south course – en kombination av hålen 10–18 på Championship Course med 1–9 på den före detta Monastery banan.

Atlantic north course – hål 1–9 från Championship course, samt hål 1–9 från före detta Monastery.

Galleri

Researrangör

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

Sök på information