Penha Longa Resort

Penha Longa Resort

Penha Longa Resort

Inbäddat i hjärtat av Sintrabergen i Portugal

Penha Longa Resort är omgiven av frodiga landskap och genomsyrad av historia. Resorten erbjuder en oöverträffad upplevelse som tillgodoser även denmest  kräsna resenärens önskemål. Oavsett om du fulländar din sving på golfbanan, ägnar dig åt gourmetläckerheter eller finner lugnet i spaet.

Penha Longa ResortDet historiska klostret: En storslagen början

Hjärtat av Penha Longa är dess historiska kloster med anor från 1300-talet. Fördjupa dig i den tidlösa charmen hos detta arkitektoniska underverk, där gammaldags elegans möter modern sofistikering. Klostret har kärleksfullt restaurerats för att bevara sitt rika arv samtidigt som det erbjuder en lyxig tillflyktsort för gästerna.

Penha Longa Resort Golfparadis

Atlantic Championship Course

För golfentusiaster har Penha Longa Atlantic Championship Course, ett mästerverk av Robert Trent Jones Jr. Mot bakgrund av Sintrabergen erbjuder denna 18-hålsbana inte bara ett utmanande spel utan också hisnande vyer som gör varje sving till en minnesvärd upplevelse.

Penha Longa Resort med lyxigt boende

Skäm bort dig i symbolen för komfort med Penha Longas lyxiga boende. Från överdådiga rum till expansiva sviter, varje utrymme är designat med noggrann uppmärksamhet på detaljer, och erbjuder en harmonisk blandning av moderna bekvämligheter och klassisk charm. Vakna upp till panoramautsikt över den omgivande naturen, skapa en lugn start på dagen.

Kulinarisk förträfflighet: En gastronomisk resa

Njut av konstnärskapet i Penha Longas kulinariska utbud. Anläggningen är värd för en samling olika matupplevelser, från restauranger med Michelinstjärnor till avslappnade bistroer. Ge dig ut på en gastronomisk resa som visar upp de finaste portugisiska smakerna och det internationella köket, tillagad av kockar i världsklass.

Penha Longa Resort Spa

Efter en dag av utforskning eller golf kan du relaxa på Penha Longa Spa. Inbäddat på resortens lummiga område erbjuder spaet en fristad för avkoppling. Skäm bort dig med skräddarsydda behandlingar, varva ner i bastun eller ta ett uppfriskande dopp i poolen, omgiven av naturens lugn.

Utomhusäventyr: Utforska Sintras skönhet

Utanför resortens gränser, upptäck Sintras naturliga underverk. Vandra genom de frodiga skogarna, utforska historiska slott eller ge dig ut på en naturskön bilresa längs kusten. Penha Longas concierge kan kurera personliga upplevelser, vilket säkerställer att du får ut det mesta av din tid i denna förtrollande region.

Bild Galleri

Researrangörer:

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

Sök på information