Golfpaket Aspenäs Herrgård

Golfpaket Aspenäs Herrgård

Golf och avkoppling vid sjön!

Spela golf, koppla av med god mat och umgås tillsammans i våra sköna sällskapsrum efteråt. Golfpaketet ger dig greenfee på Stora Lundby Golfklubb, övernattning samt vår 2-rätters meny på kvällen med noga utvalda råvaror efter säsong och vårt kök väljer med fördel närproducerat.

Tjugo minuter bilfärd från Aspenäs Herrgård ligger Stora Lundby Golfklubb. En lättillgänglig, snabbspelad och öppen bana med seasidekaraktär som överraskat av golfare i 50 år! Banan är anpassad för såväl medelgolfaren som den mer erfarne. På Stora Lundby ser du hålen bölja framför dig precis så som erkända arkitekten Frank Pennink visionerade.

Mer information om Stora Lundby Golfklubb klicka här

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö med sjön Aspen närmsta granne. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan. Här kan du somna med trädens sus och dus utanför fönstret. Hotellrummen finns i herrgårdens fyra fristående gårdshus som alla ligger några steg från herrgården. I våra gårdshus hittar du sällskapsrum med sköna sittgrupper vid öppen spis, biljardrum, bord för att kunna sitta och arbeta, café och generösa ytor för samvaro och mingel. Här finns också darttavlor, bastu och gym. Som gäst har du tillgång till all utrustning i det hus där du bor, så att du kan känna dig som hemma, när du bor borta.

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

Detta ingår i paketet
-Rum
-Frukost
-2-rätters middag
-Greenfee Stora Lundby Golfklubb
-Gym

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information