Husby Säteri

Golfpaket Söderköpinge, Östergötland

Välkommen till Husby Säteri!

Husby Säteri bjuder på en vacker levande och välbevarad slottsmiljö Anno 1795. Beläget en mil utanför Söderköping vid S:t Anna Skärgård. Tillsammans med Slottets fantastiska kök står historiska upplevelser i fokus för givande möten och fest på Husby Säteri bor ni bekvämt under er vistelse. Husby Säteri erbjuder 70 bäddar uppdelat på 30 rum varav 5 är slotts sviter.

Vår matfilosofi

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Svit eller hotellrum

Det är bokstavligen bara hundra meter mellan 1700-talet och 2000-talet. På slottet finns det fem sviter att välja på där du bor i Slottsmiljö med tidsenlig tradition. Eller så väljer du en välbehövlig vila i våra moderna hotellrum i något av våra annex byggda på 2000-talet. Rummen i annexbyggnaderna är smakfullt inredda i ljusa färger. Fri WiFi och TV finns på alla rum.

Våra golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubbar: Bråvikens Golfklubb, Norrköping Söderköping Golfklubb – Hylinge, Norrköping Söderköping Golfklubb – Klinga

Fakta

  • Hotell, boende
  • Restaurang
  • Konferens
  • Söderköping, Östergötland
  • Sydöstra Sverige

Karta

NY SÖKNING