Piteå GK Hotell

Golfpaket Piteå, Norrbotten

Välkommen till Piteå GK Hotell!

Sedan 2009 kan Piteå Golfklubb erbjuda golfspel på en av norrlands bästa golfbanor kombinerat med fräscht och billigt boende!

Hotellet är i direkt anslutning till klubbhuset och avståndet till första tee på Fastighetsbyrån Piteå-slingan och Sparbanken Nord-slingan samt övningsområdet och Driving rangen är endast 100 meter. Piteå Golfklubb och hotellet är dessutom nära centrala Piteå, endast 2 kilometer.

Mer sport på Piteå GK

Kombinera din vistelse här på klubben med golf, padel, tennis, trevligt boende och god mat. Allt på samma ställe! Vi har dessutom byggt en multiarena där det är fritt fram för barnen att leka och spela fotboll, innebandy, basket och handboll.

Vårt hotell

Hotellet består av 23 dubbelrum och åtta fyrbäddsrum. Alla rummen är utrustade med toalett, dusch, TV, och ett kylskåp. Alla rum på nedre våningen är dessutom utrustade med ett mindre pentry med kokplatta och mikrovågsugn. Alla rum på övre plan har även vattenkokare samt mikrovågsugn vid förfrågan. Alla sängar är bäddade vid ankomst, två handdukar per person ingår, rummen har ett grundutbud av TV-kanaler.

Video

Vårt Golfpaket

Vi samarbetar med följande golfklubb: Piteå Golfklubb

Fakta

  • Hotell, boende
  • Golfklubb med eget boende
  • Restaurang
  • Piteå, Norrbotten
  • Norra Sverige

Karta

NY SÖKNING