Le Robinie Golf Resort

Le Robinie Golf Resort

Le Robinie Golf Resort

Resorten ligger inbäddad i en stor härlig trädgård och omgiven av en av de mest prestigefyllda golfbanor i Italien designad av Jack Nicklaus!

Inbäddat i det pittoreska landskapet i Lombardiet, Italien, står Le Robinie Golf Resort som ett bevis på det perfekta äktenskapet av lyx, fritid och sport. Detta golfparadis lockar både entusiaster och fritidssökande, och utlovar en oförglömlig upplevelse mitt i frodig grönska och förstklassiga bekvämligheter.

Upptäck Le Robinie Golf Resort

Den vidsträckta 18-håls mästerskapsgolfbanan, designad av den legendariske Jack Nicklaus, erbjuder en oöverträffad golfupplevelse. De perfekt välskötta greenerna, strategiskt placerade bunkrar och natursköna vyer gör varje golfrond till en fröjd.

Robinie Golf Resort Jack Nicklaus mästerverk

Resortens golfbana är ett mästerverk av Jack Nicklaus. Med sin utmanande layout och strategiska design vänder sig banan till golfare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna proffs. Varje hål berättar en historia och väver in den naturliga skönheten i omgivningen av golfupplevelsen.

Robinie Golf Resort är mer än bara golf

Le Robinie Golf Resort är mer än en normal golfdestination. Det är en tillflyktsort som tillgodoser behoven hos varje gäst, oavsett om man spelar golf eller bara söker en lugn semester.

Lyxigt boende

Skäm bort dig i överflöd på Le Robinies lyxiga boende. Anläggningen erbjuder ett urval av rum och sviter, alla noggrant designade för att ge komfort och stil. Vakna upp till panoramautsikt över golfbanan eller omgivande landskap, vilket säkerställer en lugn start på dagen.

Kulinariska läckerheter

Njut av smaken av Italien på resortens fina restauranger. Från traditionell italiensk mat till internationella smaker, det kulinariska utbudet på Le Robinie är en gastronomisk resa. Restaurangerna på plats, med sina expertkockar, lovar en matupplevelse som kompletterar resortens storslagenhet.

Spa and Wellness Retreat

Efter en dag på greenerna kan du besöka resortens spa- och hälsocenter. Skäm bort dig med terapeutiska behandlingar, koppla av i bastun eller ta ett dopp i poolen – Le Robinie ser till att varje gäst hittar sin fristad för avkoppling.

Robinie Golf Resort – Beyond Golf – Utforska omgivningen

Medan golfentusiaster njuter av den noggrant designade banan, vänder sig Le Robinie Golf Resort till alla.  Delta i olika aktiviteter, från tennis och simning till att utforska de charmiga närliggande städerna. Anläggningens conciergeservice kan skapa personliga upplevelser för dem som vill fördjupa sig i den lokala kulturen.

I hjärtat av Lombardiet står Le Robinie Golf Resort högt som ett bevis på lyx, fritid och golf i världsklass. Oavsett om du är en golfälskare eller en resenär som längtar efter en unik italiensk upplevelse, är denna resort en i oförglömlig resa.

Omfamna den perfekta blandningen av utmärkt golf, överdådigt boende och olika fritidsalternativ på Le Robinie Golf Resort. Det är inte bara ett resmål; det är en uppslukande upplevelse som väntar på att bli utforskad. Planera din reträtt idag och låt Lombardiets gröna famn välkomna dig till en värld där varje ögonblick är en hyllning av fritid och lyx.

Galleri

Researrangörer till Le Robinie Golf Resort:

Vi på OLKA golfresor har arbetet med golfresor i över 30 år & har stort intresse av att finna bra och spännande produkter. Vi kallar oss med stolthet golfspecialister. För att vara det måste man ha ett genuint intresse för golf, det har vi!

Sök på information