Golfpaket Elite Hotel Academia, Uppsala

Golfpaket Elite Hotel Academia, Uppsala

Golfpaket i Uppsala!

Upplev golf utöver det vanliga på tre av Uppsalas bästa banor och bo på Elite Hotel Academia

Spela golf i vackra omgivningar och bo mitt i centrala Uppsala på Elite Hotel Academia. Hos oss sover ni bekvämt i luftiga dubbelrum och njuter av en energigivande frukostbuffé med allt ni kan önska. Vid bokning av vårt golfpaket ingår greenfee till Söderby Golf, Edenhof Golf eller Upsala Golfklubb. I golfpaketet ingår även en värdecheck till vår gastropub The Bishops Arms så att ni kan avsluta dagen med en riktigt god middag tillsammans.

Upsala Golfklubb

Upsala Golfklubbs 18-hålsbana är en parkbana som är rankad som en av de 30 bästa banorna i Sverige, 6:e bästa i Mellansverige. Mellan 2007-2010 renoverades 18-hålsbanan, mest med tanke på att bygga om greener och greenområden anpassade till dagens teknologi. 2011 fick Upsala Golfklubb utmärkelsen ”Världens näst bästa ombyggnation” av Golf Inc. Magazin i USASpela golf på upsala golfklubb. Det erbjuds även spel på en 9-hålsbana i fullängd som kallas Mellanbanan eller Lilla 9-hålsbanan som är mer anpassad för nybörjare eller seniorer.

Söderby Golf

18-hålsbanan invigdes 2004 och räknas som en av Upplands bästa banor, känd för sina fantastiska Penn A4 greener och den omgivande familjära atmosfären. Här finner du också ett komplett klubbhus med restaurang, omklädningsrum och en av Sveriges största golfshopar.

Edenhof Golf

18-hålsbanan på Edenhof är designad av Sune Linde. Banan är av mästerskapskaraktär och har 18 mycket spännande och utmanande hål med omväxlande karaktär. Här finner du också ett komplett klubbhus med restaurang, shop och omklädningsrum.

I paketet ingår

• Greenfee för vald golfbana
• Värdecheck till The Bishops Arms
• Vattenflaska & frukt på rummet
• Boende i delat dubbelrum
• Frukost & wifi

Villkor

• Av- och ombokningsbart fram till 48 timmar innan ankomst
• Ange önskad golfbana i meddelandefältet
• Justeringar i namn och antal personer kan göras med hotellet senast 48 timmar innan ankomst

Mer info och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information