Golfpaket Elite Hotel Esplanade, Malmö

Golfpaket Elite Hotel Esplanade, Malmö

Vi bäddar för ditt golfspel!

Gör dig redo för att spela några av Skånes bästa golfbanor och bo i centrala Malmö på ett av våra fina hotell.

Spela golf på några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd, här erbjuds du en variation av linksbanor, klassiska banor, park och hedbanor med enastående naturupplevelser. Vi samarbetar idag med Bokskogens GK, The National, Malmö Burlöv GK och Hinton Master Course (Rönnebäck GC). Avsluta er golfrunda med en ”after golf” på vår trevliga gastropub The Bishops Arms och njut av en god middag. Sov gott i våra fina rum och vakna utvilad till en generös frukostbuffé.

Bokskogens Golfklubb

Klubben har två natursköna och utmanande 18-hålsbanor. I den skiftande naturen kring både Torups och Skabersjös slott har man skapat en golfmiljö som utmanar och tillfredsställer golfare med höga förväntningar. Kungsbanan utgör, med sin kuperade bansträckning, en enastående naturupplevelse. Här spelar du lite snabbare men på samma höga kvalité och finish. Gamla Banan har under flera tourtävlingar varit omtyckt av toppgolfare från hela världen och är efter ombyggnaden av greener och greenområden nu ganska mycket svårare och utmanande än tidigare.

The National

The National är en 36-hålsanläggning som återfinns i Bara strax utanför Malmö. De två banorna, Lakes Course och Links Course, rankas som några av Sveriges absolut bästa. Links course banan är en modern links-bana med tydliga drag från de allra bästa banorna på de brittiska öarna. Klubben stod som värd för Nordea Masters under 2014 och 2015.

Hinton Master Cource (Rönnebäck GC)

I utkanten av Oxie strax utanför Malmö ligger den fina och något kuperade 18-hålsbanan Hinton Master Course. Klubben är känd för att ha några av Sveriges absolut bästa och snabbaste greener. Fem av hålen påminner om skotska hedbanor och övriga hål är av parkkaraktär.

Malmö Burlöv Golfklubb

Malmös mest citynära golfklubb återfinns ca 5-minuter från centrumkärnan. Här erbjuds en öppen parkbana med 27 hål. Vackra Sege å slingrar sig fram genom banan och blir ett återkommande inslag på ett flertal hål.

I paketet ingår

• Greenfee
• Värdecheck till The Bishops Arms
• Boende i delat dubbelrum
• Frukost & wifi

Villkor

• Kan avbokas eller ombokas 48 timmar innan ankomst

Mer info och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information