Lofoten Links – Norge

Lofoten Links – Norge

Här kombinerar du golf med spektakulära naturupplevelser

Läget vid havet med fri utsikt mot norr och midnattssolen gör banan till en storslagen upplevelse. Havet är en vattenbarriär vid flera av hålen och sandstränder fungerar som naturliga sandbunkrar. På Lofoten Links kan solen vara din följeslagare 24 timmar om dygnet från mitten av maj till slutet av juli. I slutet av augusti är banan en av de bästa platserna att uppleva norrskenet.

Det är lätt att ta sig till Lofoten från andra orter i landet, både på väg, till sjöss och med flyg. Flygtiden från Oslo är till exempel bara 2 timmar. Widerøe flyger till både Svolvær och Leknes upp till 7 gånger om dagen. Dessutom finns både färjor och motorbåtar från fastlandet och Hurtigruta anlöper både Stamsund och Svolvær för både norrgående och södergående segling varje dag. Lofoten Links ligger på Hov på Gimsøy ungefär halvvägs mellan Svolvær och Leknes.

Lofoten Links Lodges

Vi erbjuder boende i helt nya och stora lodger av hög standard precis vid stranden vid Hov. Logerna vetter mot norr med vacker utsikt över norrsken och havet, vilket gör dem till en unik plats i Lofoten. Upplev allt som Lofoten har att erbjuda och njut av utsikten över midnattssolen eller norrskenet från soffhörnan och den varma öppna spisen i stugan.

Galleri

Sök på information