Modry Las Golf Club – Polen

Modry Las Golf Club – Polen

Bandesign Gary Player

Modry Las Golf Club, som ligger utanför Choszczno i ​​det nordvästra hörnet av Polen i länet Västpommern, öppnade till världsomspännande hyllning 2009. Banan designades av den legendariske Gary Player och blev snabbt erkänd som Polens vackraste layout med Player som beskrev den som ”en elegant golfbana uthuggen i ett vackert, naturligt landskap med mogna tallskogar, vårmatade sjöar och fält av vilda blommor – bara en otrolig miljö”.

Hur rätt han har. Banan som han designade ligger i ett landskap omgivet av två lugna sjöar som säkerställer att vatten spelar in på de flesta hål. Det är en plats med sällsynt naturlig skönhet med en minnesvärd layout som inkluderar djupa bunkrar med branta ansikten och mjukt löpande greener.

Modry Las har etablerat sig som en av de ledande golfanläggningarna i Centraleuropa, vilket ger både medlemmar och besökare en oöverträffad golfupplevelse. Den valdes först ut av Golf World magazine (UK) bland sina 100 bästa europeiska golfbanor 2009, bara tre månader efter den officiella öppningen. Den har också utsetts till Polens bästa golfbana av landets ledande golfwebbplats, www.polishgolf.pl.

Omgiven av ek-, tall- och björkskogar är Modry Las utmanande, naturskönt och stilla, och en anmärkningsvärd plats att spela golf på.

Galleri

Sök på information