Sand Valley Golf Resort – Polen

Sand Valley Golf Resort – Polen

Välkommen till Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort välkomnar alla – medlemmar, besökare och människor som är ivriga att börja sin resa för att bli golfare. Vårt team är redo att vara en stegvis del i att skapa dina bästa minnen. Det är vår passion att erbjuda de bästa faciliteterna och tjänsterna med dina behov i åtanke. Oavsett om det är en golfrunda, en avslappnad middag med dina vänner eller ett dopp i månskenet i din privata pool.

Vi tror verkligen att du kommer att njuta av din tid på Sand Valley Golf Resort!

Sand Valleys mästerskapsbana sträcker sig över 80 hektar pittoresk polsk landsbygd. Klassad av Golf World som TOP 100-bana i Europa är det hemmet för Lotos Polish Open 2013 och 2014 (ett Pro Golf Tour-evenemang). Anläggningen erbjuder en 18-håls mästerskapsbana (par 72), 6-håls par 3-bana, en driving range med 20 bays tak och en stor övningsputtinggreen.

Tilander-Ristola samdesignade Inland Links-layouten erbjuder breda mullrande fairways och utmanande grönområden som är grunden för en spännande golfrunda. Allt binds samman av de enorma avfallsbunkrarna, smarta färdvägarna och 18 minnesvärda hål som alla har sin egen historia att berätta.

Boende

Skandinavisk design och amerikansk anda – Våra lyxvillor på plats kompletterar din golfupplevelse perfekt. Tusentals utländska besökare varje år Stay & Play™ medan du njuter av den kompletta Sand Valley-upplevelsen. Totalt erbjuder vi över 100 bäddar.

Galleri

Sök på information