Sierra Golf Resort – Polen

Sierra Golf Resort – Polen

Golf på högsta nivå

Sierra Golf Resort, som grundades för över 20 år sedan i Wejherowo på Polens baltiska kust, är vårt fortsatta passionsprojekt, utvecklat av människor som verkligen älskar spelet. När du väl har spelat här kommer du alltid vilja komma tillbaka. Banans landskap förändras ständigt, i linje med naturens rytm – att spela på Sierras greener är aldrig dubbelt detsamma.

Sierra är en bana av parktyp, med över 11 000 träd, buskar och blommor – en plats där du kan njuta av naturen var du än är på banan. Omgiven av hisnande landskap förändras banan med årstiderna. Vi sköter vår bana med stor uppmärksamhet så att du kan njuta av högsta kvalitet inom green- och fairwayunderhåll.

Utmärkt läge

Oavsett vilket sätt du väljer att resa, med flyg eller färja, är Sierra Golf Resort bekvämt beläget inom en timmes bilresa från flygplatsen i Gdańsk och hamnen i Gdynia. Vi erbjuder bekväma och säkra transfertjänster som ingår i din vistelse. Se hur nära vi är!

Bra golfspel och mycket mer!

På Sierra Golf Resort kan du koppla av på och utanför banan. Klubbhuset är ett generöst, mysigt och välkomnande utrymme att koppla av i med vänner över middag eller drinkar.
Sierras klubbhus är inspirerat av Skottlands golfresorter och är inrett med eleganta föremål som frammanar stilen hos en traditionell klubb.

Bo på Sierra med stil

Bungalowerna i skandinavisk stil i en gated community, kan ta emot upp till 104 gäster. De firar sin naturliga miljö på mer än ett sätt genom att erbjuda avskildhet samt lugn utsikt över naturen. Rummen är orienterade mot banan och har fönster som ramar in de obefläckade greenerna och skogen runt dem. Varje villa har ett intimt utomhusdäck avskärmat från närliggande hus, där du kan njuta av en frukostkorg som levereras direkt till dörren. Sierra har även bastur, paddeltennisbanor och en pool.

Galleri

Sök på information