Schloss Lüdersburg – Tyskland

Schloss Lüdersburg – Tyskland

Välkommen till Schloss Lüdersburg, en av de vackraste och mest mångsidiga golfbanorna i Tyskland!

Hela anläggningen omfattar en yta på nästan 200 hektar, vilket motsvarar 280 fotbollsplaner. Under säsongen sysselsätter Schloss Lüdersburg över 100 personer inom de olika avdelningarna och områdena.

Det finns 79 rum och sviter i nio byggnadskomplex i hela fastigheten, två 18-håls mästerskapsbanor, en driving range och gott om träningsfaciliteter samt en 4-håls offentlig bana, tre restauranger och ett spa.

Våra golfbanor

Schloss Lüdersburg erbjuder vad varje golfare letar efter. Njut av en runda på de två prisbelönta 18-håls mästerskapsbanorna, Old Course och Lakes Course, och upplev mångfalden. Dra nytta av de generösa träningsfaciliteterna: driving range, putting, chipping och pitching samt en allmän 4-hålsbana.

Old Course – En golfbana att njuta av

”Fruktträd, rhododendron, gamla träd och lugna sjöar: Den här 5 912 m långa banan är en av de tio vackraste golfbanorna i Tyskland, noggrant designad för att smälta in i det lummiga parkområdet, med massor av naturliga vattenhinder.”

Så här bedömde en oberoende jury det i tyska ”Golf Magazin”. The Old Course tilldelades också titeln ”Premier European Golf Course.”

Lakes Course – Golf blir en riktig upplevelse

Byggd som en typisk linksbana men med massor av vattenhinder, är denna 6067 m långa 18-håls mästerskapsbana en höjdpunkt för alla golfare. Och det faktum att den designades av ingen mindre än golfikonen Jack Nicklaus gör den ännu mer tilltalande. Sjöarna rinner in i varandra och verkar fortsätta för evigt. Denna bana är en oförglömlig golfupplevelse.

Boende – Upptäck den smakfulla atmosfären

Vart och ett av de 79 rummen och sviterna erbjuder något speciellt – en mängd läckerheter för sinnena. Väggar och fönsterbeklädnader i olika färger, rum i olika storlekar och planlösningar samt personligt utvalda möbler – varje besök erbjuder en ny upptäckt i smakfull atmosfär.

Njut av ljusgul, kraftfull röd eller mjuk grön; det mysiga lilla rummet eller den expansiva sviten, en loveseat i mörkt läder eller ljusbeige soffor. Men det finns en sak som de alla har gemensamt: Den exklusiva men ändå familjära atmosfären gör alla dina drömmar till verklighet.

Galleri

Sök på information