The Scandinavien – Danmark

The Scandinavien – Danmark

Du är på väg att uppleva golf i en natur som verkar ha varit orörd i århundraden

Tystnaden och lugnet ger en stressfri och ändå äventyrligt lockande upplevelse för alla golfare.

The Scandinavian ligger bara 25 minuters bilresa från Köpenhamn och är den enda golfbanan som ligger med båda banorna i topp 50 på kontinentala Europa

På The Scandinavian har vi två högkvalitativa golfbanor med totalt 36 mycket olika hål. Båda banorna är designade av det amerikanska golfdesignföretaget Robert Trent Jones II. Oavsett din nivå som golfspelare kommer The Scandinavian att väcka dina sinnen, oavsett om du är på banan, i klubbhuset eller njuter av en måltid i vårt kafé eller gourmetrestaurang.

Gästhus – Hedebolund

Vackert beläget vid 2:a hålet på Gamla Banan hittar du vårt exklusiva pensionat Hedebolund med plats för åtta personer. Pensionatet innehåller fyra dubbelrum med egen toalett och dusch. Huset har eget kök med all utrustning för att laga mat samt matplats. Husets vardagsrum inbjuder till mys med fantastisk utsikt över Gamla Banan.

Pensionatet kan hyras dagligen eller veckovis. Det finns möjlighet att hyra ett eller flera rum eller hela huset. En buggy tillhandahålls för transport från klubbhuset till pensionatet. Måltider kan intas i restaurang The Waters i klubbhuset.

Video

Galleri

Sök på information