Lübker Golf Resort – Danmark

Lübker Golf Resort – Danmark

Mysiga stunder på Lübker i sällskap med dem du bryr dig om

Hos Lübker kommer både rutinerade och mindre erfarna spelare att utmanas och få intressanta golfupplevelser. Alla hål är helt integrerade i den omgivande naturen. Det är alltså till stor del naturens egna hinder som skapar utmaningarna för spelarna, vilket gör golfbanan helt unik. Det är säkert att alla med smak för golf kommer att njuta av den ovanligt vackra naturen och sättet på vilket de tre slingorna – Sand, Sky & Forest – samt Pay & Play-banan Lübker Academy Course är byggda.

Golfpaket

Familjesemester, romantik eller en vistelse för golfkompisar. Lübker Golf & Spa Resort kan vara miljön för mysighet, oavsett om lusten är för en familjesemester, romantik eller en vistelse i golfens tecken. Här finns det stora möjligheter att få kvalitetstid med familjen, dricka champagne med sin älskling eller utmana sina vänner i en omgång golf.

Bjud in din familj eller vänner på en fantastisk vistelse, där du kommer att uppleva ren och skär bortskämd, oavsett om du spelar golf eller inte. Du kommer att bo i en härlig bostad mitt i Djurslands natursköna omgivningar och med direkt utsikt över den vackra golfbanan. Vi erbjuder olika typer av boendepaket, som täcker alla behov för både utmanande golfspel, avkopplande badtunnor eller läckra smakupplevelser i vår restaurang.

Galleri

Sök på information