Information och erbjudande! Välj i menyn region eller område!
Radie: Av
Radie:
km Sök i närheten där du befinner dig!
Sök

Golfpaket Hotell Kristina

Golfpaket Hotell Kristina

Välkommen till Hotell Kristina, endast 15 km från Arlanda, alldeles lagom långt från Stockholm

Hotell Kristina i pittoreska Sigtuna stad har glädjen att erbjuda både Golfpaket och Golfpaket PLUS på vackra Sigtuna Golfklubb

Sigtuna Golfklubb ligger bara 3 km från hotellet. Den anrika 18-hålsbanan smälter väl in i den natursköna omgivningen vid Mälaren. Banan har täta kortklippta fairways, välkrattade bunkrar, jämna snabba greener och välklippta ruffar, som försvårar nästa slag men gör bollen lätt att hitta – förutsättningarna för en bra score är de bästa! Många gamla, stora ekar och ett rikt fågelliv tillsammans med vatten som glittrar genom välskötta trädridåer, ger känsla och karaktär.

Hotell Kristina är perfekt beläget med utsikt över Mälaren och den mysiga staden. Hos oss bor du bekvämt och kopplar av “After golf”. Kombinera en dag på banan med ett besök i Sveriges första stad, som du promenerar till på några minuter. Där finner du trevliga butiker, fina caféer, historiska sevärdheter, badmöjligheter och en fantastiskt fin strandpromenad.
I den omtyckta restaurangen serveras allt från morgonens fräscha frukost till kvällens middag. Alltid med högkvalitativa, ekologiska råvaror som bas och med stor kärlek för mat- och dryck som krydda. Parkering, kaffe/te i restaurangen och WiFi ingår alltid för dig som gästar oss.

Golfpaket:
-Greenfee på vackra Sigtuna Golfklubb
-After Golf – varsitt glas mousserande, vin eller öl med snacks i solen på vår gård
-2-rätters middag
-Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum
Pris: 1475-1675 kr/person

Golfpaket PLUS:
-Greenfee på vackra Sigtuna Golfklubb
-After Golf PLUS – varsitt glas mousserande, vin eller öl med Gourmetbricka i solen på vår gård
-3-rätters middag
-Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum
Pris: 1775-1975 kr/person

Tips! Boka gärna till en extra greenfee dag två på Sigtuna Golfklubb eller någon av de andra fina banorna i närheten. Inom 1-3 mil hittar du banor som anrika Bro Hof Slott Golf Club, Vassunda GK, Bodaholm Golf och Arlandastad GK.

>>Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Hemsida