Golfpaket Hotell Kristina

Golfpaket Hotell Kristina

Välkommen till Hotell Kristina för en kombination av golf, After Golf, riktigt god mat och ett besök i mysiga Sigtuna stad!                

Hotell Kristina erbjuder fina golfpaket i samarbete med populära Sigtuna Golfklubb (3 km) och Vassunda Golfklubb (10 km). Anrika Sigtuna GK smälter väl in i den natursköna omgivningen vid Mälaren. Banan har täta kortklippta fairways, välkrattade bunkrar, jämna snabba greener och välklippta ruffar, som försvårar nästa slag men gör bollen lätt att hitta – förutsättningarna för en bra score är de bästa! Många gamla, stora ekar och ett rikt fågelliv tillsammans med vatten som glittrar genom välskötta trädridåer, ger känsla och karaktär.

Vassunda GK är en nyare bana där skog i kombination med små luriga greenbunkrar ger en spännande golfupplevelse där strategi och prickskytte premieras före längd och kraft.

Hotellet är perfekt beläget bara 250 meter från Stora Gatan i Sigtuna med utsikt över Mälaren

Här bor du bekvämt och kopplar av ”After Golf” i loungen eller ute på gården i solskenet. Kombinera gärna en dags spel med ett besök i Sveriges första stad, som du promenerar till på några minuter. Där finner du trevliga butiker, fina caféer, historiska sevärdheter, badmöjligheter och en fin strandpromenad. I den omtyckta restaurangen serveras allt från morgonens fräscha frukost till kvällens middag. Alltid med högkvalitativa råvaror som bas och med stor kärlek för mat- och dryck som krydda. Parkering, kaffe/te i restaurangen samt WiFi ingår alltid för dig som gäst.

GOLFPAKET:

– En greenfee på Sigtuna GK (3km) alt. Vassunda GK (10km)
– After golf – välkomstdryck (bubbel, vin eller öl) med snacks i baren eller ute i solen på Gården
– Kvällens 2-rätters middag
– Logi och en generös ekologisk frukost

Pris: 1885–1985 kr/person

GOLFPAKET PLUS:

– En greenfee på Sigtuna GK (3km) alt. Vassunda GK (10km)
– After golf – välkomstdryck (bubbel, vin eller öl) med Gourmetbricka i baren eller ute i solen på Gården
– Kvällens 3-rätters middag
– Logi och en generös ekologisk frukost

Pris: 2195–2295 kr/person

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information