Johannesvik Camping & Stugby

Johannesvik Camping & Stugby

Välkommen till Johannesvik Camping & Stugby alldeles nära Kungshamn och Smögen!

Vi har cirka 350 campingtomter, ett 40-tal stugor och även ett antal rum till uthyrning. Våra sju servicebyggnader innehåller all utrustning som du kan önska på en anläggning av toppklass.

Johannesvik Camping & Stugby ligger inbäddat längs Sveriges pittoreska kustlinje och erbjuder resenärer en fridfull tillflyktsort mitt i naturens skönhet. Denna charmiga camping- och stugby ligger i en lugn miljö och erbjuder den perfekta bakgrunden för en avkopplande semester eller ett äventyr utomhus.

Utforska natur och aktiviteter

Omgiven av orörda skogar, glittrande sjöar och sandstränder erbjuder Johannesvik Camping & Stugby oändliga möjligheter till friluftsutforskning och rekreation. Naturentusiaster kan ge sig ut på vandrings- eller cykelleder, fiska eller åka båt, eller bara koppla av och njuta av de lugna omgivningarna. Campingen anordnar också olika aktiviteter och evenemang under hela året, allt från guidade naturvandringar till matlagningskurser utomhus, vilket säkerställer att det finns något för alla att njuta av.

Det som verkligen utmärker Johannesvik Camping & Stugby är dess varma och välkomnande atmosfär. Den vänliga personalen finns alltid till hands för att hjälpa gästerna med eventuella behov eller frågor, oavsett om det gäller att rekommendera lokala attraktioner eller hjälpa till att planera utomhusäventyr. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller i grupp kan besökarna förvänta sig genuin svensk gästfrihet och en minnesvärd vistelse på Johannesvik.

Johannesvik Camping & Stugby erbjuder resenärer den perfekta blandningen av avkoppling, äventyr och svensk gästfrihet. Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort i naturen eller en aktiv semester utomhus, kommer gästerna garanterat att hitta allt de behöver för en minnesvärd vistelse. Med sitt bekväma boende, fantastiska omgivningar inbjuder Johannesvik Camping & Stugby besökare att uppleva Sveriges skönhet i äkta lugn.

Oavsett om du letar efter en mysig stuga eller en traditionell campingupplevelse, har Johannesvik allt du behöver för en oförglömlig semester.

Mer information och kontaktuppgifter klicka här

Galleri

Sök på information