Scandic Hallandia

Scandic Hallandia

Mitt i Halmstad finns Scandic Hallandia med närhet till flera golfbanor!

Vårt hotell erbjuder en oförglömlig vistelse med sin blandning av modern design, oklanderlig service och bekvämt läge

När du kliver in på Scandic Hallandia möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Hotellets eleganta interiörer kompletteras av mysiga möbler.

Vårt hotell är beläget nära Halmstads främsta attraktioner, inklusive vackra stränder, historiska landmärken och kulturella platser, erbjuder Scandic Hallandia den perfekta basen för att utforska allt som denna charmiga stad har att erbjuda.

Golf i närheten

I närområdet finns flera bra golfbanor som : Flygstadens GolfklubbHalmstad GolfarenaHalmstad GolfklubbHalmstad Tönnersjö GolfHaverdals GolfklubbHolms GolfklubbRingenäs GolfklubbStrandtorps Golfklubb

Boendet på Scandic Hallandia är designade för att tillgodose alla behov och önskemål. Från rymliga rum utsmyckade med elegant skandinavisk inredning till lyxiga sviter med hisnande utsikt över stadens silhuett, varje utrymme är omsorgsfullt utarbetat för att säkerställa en vilsam tillflyktsort för gästerna. Moderna bekvämligheter som platt-TV, gratis Wi-Fi och lyxiga sängkläder förbättrar den totala upplevelsen ytterligare.

Restaurangen serverar ett härligt utbud av svenska specialiteter och internationella rätter.

Golf & Konferens

Utöver restaurang och vårt bekväma boende har Scandic Hallandia även toppmoderna mötes- och evenemangsfaciliteter, vilket gör det till den perfekta platsen för konferenser, seminarier och sociala sammankomster av alla storlekar.

Galleri

Sök på information